Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Usporedba
Favoriti
Prijavi se
Prijavi se

PLAĆANJE
Naručenu robu možete platiti pouzećem, putem predračuna ili kreditnim karticama Diners, MasterCard i Visa. 
 Master Card plaćanje Visa plaćanje

Ostalo - Wolt.

Ako ste odabrali plaćanje pouzećem, vidjet ćete potvrdu o vašoj narudžbi i dobit ćete potvrdu na vaš e-mail.

Ako ste odabrali plaćanje kreditnom karticom, trebat ćete na sigurnoj stranici T-Com Pay Waya odabrati vrstu kreditne kartice kojom plaćate (Diners, Master Card i Visa)
i upisati tražene podatke. Kada kliknete >KUPI<, vidjet ćete potvrdu o vašoj narudžbi i dobit ćete potvrdu na vaš e-mail.
Također, T-Com Pay Way sustav poslat će vam potvrdu na e-mail o autorizaciji vaše kartice za navedeni iznos.
Narudžbe iz inozemstva prihvaćamo samo ako su plaćene kreditnom karticom!
Napomena: Vaša kartica u ovom trenutku još nije terećena za navedeni iznos.
Podaci su provjereni i najavljen je vaš trošak. Kada vašu pošiljku pripremimo i predamo kurirskoj dostavi naplatit ćemo transakciju za potreban iznos
(može biti jednak ili manji autoriziranom ako smo vam iz nekog razloga poslali samo dio narudžbe u dogovoru s vama).
Radi vaše zaštite, Pay Way sustav nam ne dopušta ni naplatu većeg iznosa niti uvid u vaš broj kreditne kartice.
Vidimo samo broj transakcije koji se šalje na naplatu ili otkazivanje prema kartičaru.
Kada otkažemo naplatu transakcije ili ju pošaljemo na naplatu, Pay Way će vam opet poslati potvrdu na e-mail.
DOSTAVA
Cijena dostave zaračunava se prema važećem cjeniku kurirske službe HP EXPRRESS. Isporuka se vrši drugi dan po primitku uplate. Pakiranje je izvedeno na način da se izbjegne bilo kakvo oštećenje prilikom uobičajenog transporta. Kupac je dužan prije preuzimanja pošiljku vizualno provjeriti, eventualna vidljiva oštećenja prijaviti te eventualno odbiti primiti oštećenu pošiljku.
REKLAMACIJE
Pakiranje je izvedeno na način da se izbjegne bilo kakvo oštećenje prilikom uobičajenog transporta. Kupac je dužan prije preuzimanja pošiljku provjeriti vizualno, eventualna vidljiva ostećenja prijaviti te eventualno odbiti primiti oštećenu pošiljku.
Genius d.o.o. jamči da su svi proizvodi kupljeni na našem web shopu ispravni. Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi. S obzirom na mogućnost individualnog podešavanja monitora na Vašem računalu, razlike u percepciji boje proizvoda od strane ljudskog oka i sl., ne možemo jamčiti potpunu sukladnost boja naših proizvoda s bojama kako ih Vi vidite na zaslonu svog monitora. U takvim slučajevima reklamacija nije opravdana. Pravo na ostvarenje jamstva kupac gubi i u slučaju neovlaštene dorade proizvoda, te isto tako zahvata na proizvodu od strane treće neovlaštene osobe. Ukoliko ste dobili proizvod koji niste naručili ili ste dobili proizvod s greškom informirajte nas o poteškoći.
Ukoliko je reklamacija opravdana, kontaktirajte nas najkasnije 7 dana od dana primitka proizvoda, kako bismo se dogovorili oko zamjene oštećenog proizvoda ili povrata novca. Kupčevo je pravo da vrati proizvod u slijedećim slučajevima: -dostava proizvoda koji nisu naručeni -dostava proizvoda koji su oštećeni, a oštećenje je posljedica loše manipulacije prilikom pakiranja ISPORUKE
Da bi se ostvarilo pravo na jamstvo potrebno je uz proizvod sa greškom priložiti kopiju računa ili narudžbe kojom se potvrđuje kupnja. Reklamacije koje se šalju paketnom distribucijom moraju biti propisno upakirane u kartonsku ambalažu. Sve reklamacije nepropisno zapakirane ili one kod kojih je došlo do vidljivih mehaničkih oštećenja u transportu neće biti preuzete nego će biti vraćene pošiljatelju o njegovom trošku. ZAŠTITA POVJERLJIVIH PODATAKA
U online shopu obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i informiramo kupce o načinu njihova korištenja.
Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.
Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.
Svi djelatnici online shopa i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

PODACI O KREDITNOJ KARTICI
Za autorizaciju i naplatu kreditnih kartica koristimo T-Com Pay Way.
T-Com se brine o tajnosti i sigurnosti vaših podataka prilikom autorizacije kreditnih kartica.
Sigurnost podataka na stranicama za plaćanje osigurana je korištenjem Secure Socket Layer (SSL) sigurnosnog protokola sa 128 bitnom enkripcijom podataka.
Razmjena osjetljivih podatka (npr. brojevi kartica) između T-Com Pay Way sustava koji obavlja online plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja se korištenjem privatne mreže koja nema pristup na Internet i potpuno je zaštićena od neautoriziranog pristupa, korištenjem ISO 8583 protokola.
T-Com u potpunosti onemogućava pristup podacima za koje sudionici u procesu kupovine nisu ovlašteni.
Djelatnici online shopa ni u jednom trenutku nemaju pristupa broju vaše kreditne kartice, dostupan im je samo broj autorizirane transakcije.
U mogućnosti su transakciju naplatiti, u cijelom iznosu ili djelomično, ili otkazati.

Verified by Visa logo      Mastercard Securecode logo      Diners logo

SVE NAVEDENE CIJENE U SHOPU UKLJUČUJU PDV I VRIJEDE ZA GOTOVINSKO, KARTIČNO I VIRMANSKO PLAĆANJE, INFORMATIVNOG SU KARAKTERA I PODLOŽNE SU PROMJENAMA BEZ NAJAVE. SVE NAVEDENE CIJENE SU BEZ UKLJUČENE DOSTAVE!

VSC Pro+ Internet Shop   Izrada Internet Trgovina